STN EN ISO 527-1: 2012 (64 0605), Plasty. Stanovenie ťahových vlastností Časť 1 Všeobecné zásady (ISO 527-1: 2012 - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 527-1: 2012