STN EN ISO 527-1: 2012 (64 0605), Plasty. Stanovenie ťahových vlastností Časť 1 Všeobecné zásady (ISO 527-1: 2012 - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 527-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 527-1 z októbra 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy