STN EN 13617-3: 2012 (65 6550), Benzínové plniace stanice Časť 3 Bezpečnostné požiadavky na navrhovanie a výrobu poistných nárazových ventilov - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13617-3: 2012