STN EN 13617-4: 2012 (65 6550), Benzínové plniace stanice Časť 4 Bezpečnostné požiadavky na navrhovanie a výrobu otočných kĺbov používaných pri dávkovacích čerpadlách a dávkovačoch - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13617-4: 2012