STN EN 58: 2012 (65 7001), Asfalty a asfaltové spojivá. Odber vzoriek asfaltových spojív. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 58: 2012