STN EN 58: 2012 (65 7001), Asfalty a asfaltové spojivá. Odber vzoriek asfaltových spojív. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 58: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 58 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy