STN EN 295-3: 2012 (72 5200), Kamenínové potrubné systémy pre kanalizačné potrubia a stoky Časť 3 Skúšobné metódy - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou EN 295-3: 2012