STN EN 295-3: 2012 (72 5200), Kamenínové potrubné systémy pre kanalizačné potrubia a stoky Časť 3 Skúšobné metódy - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou EN 295-3: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 295-3 z júna 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy