STN EN 15643-3: 2012 (73 0901), Trvalá udržateľnosť výstavby. Posudzovanie budov Časť 3 Rámec na posudzovanie sociálnych vlastností - Vilčeková, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15643-3: 2012