STN EN 15643-4: 2012 (73 0901), Trvalá udržateľnosť výstavby. Posudzovanie budov Časť 4 Rámec na posudzovanie ekonomických vlastností - Vilčeková, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15643-3: 2012