STN EN 1912: 2012 (73 2822), Konštrukčné drevo. Pevnostné triedy. Zaradenie vizuálnych tried a druhov dreva. - Panáček, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1912: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1912 + A4 z júla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Panáček. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: december 2013
Keywords: normy