STN EN 4592 + A1: 2012 (73 2862), Drevené konštrukcie. Spájacie súčiastky kolíkového typu. Požiadavky (Konsolidovaný text). - Fačková, Tatiana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14592: 2008 + A1: 2012