STN EN 4592 + A1: 2012 (73 2862), Drevené konštrukcie. Spájacie súčiastky kolíkového typu. Požiadavky (Konsolidovaný text). - Fačková, Tatiana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14592: 2008 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 14592 z mája 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Tatiana Fačková. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy