STN EN 12697-11: 2012 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 11 Stanovenie priľnavosti nedzi kamenivom a spojivom - Remišová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-11: 2012