STN EN 12697-11: 2012 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 11 Stanovenie priľnavosti nedzi kamenivom a spojivom - Remišová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-11: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12697-11 z októbra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Remišová. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy