STN EN 12697-20: 2012 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 20 Skúška zatlačenia tŕňa na kocke alebo na valcovitej skúšobnej vzorke (CY) - Loveček, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12687-20: 2012