STN EN ISO 8692: 2012 (75 7740), Kvalita vody. Skúška inhibície rastu sladkovodných rias s jednobunkovými zelenými riasami (ISO 8692: 2012). - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8692: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 8692 z októbra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy