STN EN ISO 13485: 2012 (85 5001), Zdravotnícke pomôcky. Systémy manažérstva kvality. Požiadavky na splnenie predpisov (ISO 13485: 2003 + Cor 1: 2009). - Navrátil, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13485: 2012 vrátane EN ISO 13485: 2012/AC: 2012