STN EN ISO 13485: 2012 (85 5001), Zdravotnícke pomôcky. Systémy manažérstva kvality. Požiadavky na splnenie predpisov (ISO 13485: 2003 + Cor 1: 2009). - Navrátil, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13485: 2012 vrátane EN ISO 13485: 2012/AC: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 13485 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Navrátil. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 13485 z marca 2017 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31. 3. 2019
Keywords: normy