STN EN 747-1: 2012 (91 0230), Nábytok. Pochodové postele a vysoké postele Časť 1 Bezpečnostné a pevnostné požiadavky a požiadavky na trvanlivosť - Gáborík, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 747-1: 2012