STN EN 747-1: 2012 (91 0230), Nábytok. Pochodové postele a vysoké postele Časť 1 Bezpečnostné a pevnostné požiadavky a požiadavky na trvanlivosť - Gáborík, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 747-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13453-1 z novembra 2004 a STN EN 747-1 z októbra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Gáborík. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN 747-1 + A1 z februára 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy