STN ISO/IEC 15415: 2012 (97 7124), Informačné technológie. Automatická identifikácia a spôsob uchovávania údajov. Špecifikácia skúšky kvality tlače čiarového kódu. Dvojrozmerné symboly. - Štaffen, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 15415: 2011