STN ISO/IEC 15415: 2012 (97 7124), Informačné technológie. Automatická identifikácia a spôsob uchovávania údajov. Špecifikácia skúšky kvality tlače čiarového kódu. Dvojrozmerné symboly. - Štaffen, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 15415: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO/IEC 15415 z mája 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Štaffen. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Keywords: normy