STN EN 13445-2/A1: 2012 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 2 Materiály. Zmena A1 - Mráz, Ľuboš; Kálna, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 13445-2: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-2: 2009/A1: 2012