STN EN 13445-2/A2: 2012 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 2 Materiály. Zmena A2 - Mráz, Ľuboš; Kálna, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 13445-10 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-2: 2009/A2: 2012