STN EN 1998-1/NA/Z3: 2012 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 1 Všeobecné pravidlá, seizmické zaťaženia a pravidlá pre budovy. Národná príloha. Zmena 3 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje zmenu slovenskej národnej prílohy k STN EN 1998-1: 2005