STN EN 1992-2/NA/Z1: 2012 (73 6206), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 2 Betónové mosty. Navrhovanie a konštruovanie. Národná príloha. Zmena 1 - Halvonik, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje zmenu slovenskej národnej prílohy k STN EN 1992-2: 2007
Spracovateľ: Jaroslav Halvonik. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy