STN EN ISO 6433: 2012 (01 3108), Technická dokumentácia výrobku. Odkazy na časti výrobku (ISO 6433:2012). - Bronček, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6433: 2012