STN EN ISO 6433: 2012 (01 3108), Technická dokumentácia výrobku. Odkazy na časti výrobku (ISO 6433:2012). - Bronček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6433: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 6433 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy