STN EN ISO 19143: 2012 (01 9355), Geografické informácie. Kódovanie filtrov (ISO 19143: 2010). - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19143: 2012 a má postavenie oficiálnej verzie