STN EN ISO 19144-1: 2012 (01 9356), Geografické informácie. Klasifikačné systémy Časť 1 Štruktúra klasifikačného systému (ISO 19144-1: 2009) - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19144-1: 2012 vrátane EN ISO 19144-1: 2012/AC: 2012 a má postavenie oficiálnej verzie