STN EN ISO 19144-1: 2012 (01 9356), Geografické informácie. Klasifikačné systémy Časť 1 Štruktúra klasifikačného systému (ISO 19144-1: 2009) - Faixová Chalachanová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19144-1: 2012 vrátane EN ISO 19144-1: 2012/AC: 2012 a má postavenie oficiálnej verzie
Spracovateľ: Jana Faixová Chalachanová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy