STN EN 1906: 2012 (16 5192), Stavebné kovanie. Dverové kľučky a gule. Požiadavky a skúšobné metódy. - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1906: 2012