STN EN 12999 + A1: 2012 (27 0037), Žeriavy. Nakladacie žeriavy (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12999: 2011 + A1: 2012