STN EN 12999 + A1: 2012 (27 0037), Žeriavy. Nakladacie žeriavy (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12999: 2011 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12999 z júla 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Norma je nahradená normou STN EN 12999 + A2 z augusta 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy