STN EN 60079-11: 2012 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 11 Ochrana zariadení iskrovou bezpečnosťou „i” - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-11: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 60079-11 z decembra 2007 v celom rozsahu, STN EN 60079-27 z februára 2009 čiastočne a STN EN 61241-11 z novembra 2007 v celom rozsahu. STN EN 60079-11 z decembra 2007, STN EN 60079-27 z februára 2009 a STN EN 61241-11 z novembra 2007 sa môžu súbežne s touto normou používať do 4. 8. 2014
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy