STN EN 50443: 2012 (34 1508), Účinky elektromagnetickej interferencie spôsobenej vysokonapäťovými elektrickými trakčnými sieťami striedavého prúdu a/alebo vysokonapäťovými napájacími sieťami striedavého prúdu na potrubia. - Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50443: 2011
Spracovateľ: Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy