STN EN 50128: 2012 (34 2680), Dráhové aplikácie. Komunikačné a signalizačné systémy a systémy na spracovanie údajov. Softvér pre železničné riadiace a ochranné systémy. - Franeková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50128: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50128 z mája 2012 a STN EN 50128 z júna 2004 v celom rozsahu. STN EN 50128 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 25. 4. 2014
Spracovateľ: Mária Franeková. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2014
Keywords: normy