STN EN 12665: 2012 (36 0070), Svetlo a osvetlenie. Základné termíny a kritériá na stanovenie požiadaviek na osvetlenie. - Gašparovský, Dionýz (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12665: 2011