STN EN 12665: 2012 (36 0070), Svetlo a osvetlenie. Základné termíny a kritériá na stanovenie požiadaviek na osvetlenie. - Gašparovský, Dionýz; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 108 Svetlo a osvetlenie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12665: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12665 z decembra 2011, ktorá od 1. 12. 2011 nahradila STN EN 12665 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dionýz Gašparovský. Technická komisia: TK 108 Svetlo a osvetlenie
Keywords: normy