STN EN 60335-2-25: 2012 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-25 Osobitné požiadavky na mikrovlnné rúry a kombinované mikrovlnné rúry - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-25: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 60335-2-25 z decembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 60335-2-25 z decembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28. 11. 2014
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy