STN EN 60730-1: 2012 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 1 Všeobecné požiadavky - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 60730-1 z apríla 2003 v celom rozsahu. STN EN 60730-1 z apríla 2003 sa môže súbežne s touto normou používať dovtedy, kým nebudú nahradené všetky s ňou súvisiace časti 2
Spracovateľ: Ivan Pobjecký.
Keywords: normy