STN EN 12451: 2012 (42 1525), Meď a zliatiny medi. Bezšvové okrúhle rúry na výmenníky tepla. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 12451: 2012