STN EN 12451: 2012 (42 1525), Meď a zliatiny medi. Bezšvové okrúhle rúry na výmenníky tepla. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 12451: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12451 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická normalizačná komisia: TNK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy