STN EN ISO 11681-1: 2012 (47 9040), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie Časť 1 Reťazové píly na lesné práce (ISO 11681-1: 2011) - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11681-1: 2011