STN EN ISO 11681-1: 2012 (47 9040), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie Časť 1 Reťazové píly na lesné práce (ISO 11681-1: 2011) - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11681-1: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 11681-1 z júla 2012, ktorá od 1. 7. 2012 nahradila STN EN ISO 11681-1 z mája 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy