STN EN ISO 11681-2: 2012 (47 9040), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie Časť 2 Reťazové píly na odvetvovanie stromov (ISO 11681-2: 2011) - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11681-2: 2011