STN EN ISO 11681-2: 2012 (47 9040), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie Časť 2 Reťazové píly na odvetvovanie stromov (ISO 11681-2: 2011) - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11681-2: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 11681-2 z júla 2012, ktorá od 1. 7. 2012 nahradila STN EN ISO 11681-2 z januára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy