STN EN 480-8: 2012 (72 2323), Prísady do betónu, mált a zálievok. Skúšobné metódy Časť 8 Stanovenie obsahu ustálenej sušiny - Zajíčková, Irena; Zajíček, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 480-8: 2012