STN EN 480-8: 2012 (72 2323), Prísady do betónu, mált a zálievok. Skúšobné metódy Časť 8 Stanovenie obsahu ustálenej sušiny - Zajíčková, Irena; Zajíček, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 480-8: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 480-8 z decembra 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Irena Zajíčková, Milan Zajíček. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy